Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Salo Kotiutustiimi

Sinua tarvitaan Kotiutustiimissä Salossa sijaistamaan hoitovapaalla olevaa työntekijää.

Kotiutustiimi tukee asiakasta kotiutumiseen liittyvissä asioissa. Kotiutustiimin lähihoitaja työskentelee yhtenä tiimin jäsenenä yhteistyössä muiden lähihoitajien, sairaanhoitajan sekä fysio- ja toimintaterapeutin kanssa. Tiimi arvioi asiakkaan toimintakykyä, kuntoutumisen mahdollisuutta ja kotona selviytymistä. Asiakasta autetaan asettamaan omat henkilökohtaiset tavoitteensa yhdessä läheistensä kanssa. Asiakkaat tulevat ensin kuntouttavalle arviointijaksolle ja siirtyvät tarvittaessa sen jälkeen kotihoitoon. Kotihoidon palveluilla tuetaan asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joista hän ei suoriudu.

Etsimme kuntouttavasta työtavasta ja asiakaslähtöisyydestä innostunutta sekä kehitysmyönteistä ja yhteistyökykyistä henkilöä. Kokemus kotihoidossa työskentelystä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Huomioimme myös opiskelijat.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.
Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät