Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Pöytyä Kartanokoti

Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Haemme työyhteisömme vahvistukseksi lähihoitajaa, vakituiseen työsuhteeseen. Kartanokoti on 30-paikkainen ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka sijaitsee Yläneellä kauniissa maalaismaisemassa. Voit olla urasi alussa oleva tai jo pitkän työuran tehnyt hoitotyön ammattilainen. Meille kaikkein tärkeintä on, että teet työtäsi positiivisella asenteella ja täydellä sydämellä sekä haluat työssäsi panostaa asukkaidemme hyvän elämän mahdollistamiseen sen kaikilla osa-alueilla. Asukkaamme arvostavat hoitajien ystävällisyyttä, luotettavuutta, avuliaisuutta ja huumoria, halauksia unohtamatta. Tule siis mukaan tekemään ja kehittämään kanssamme elämänmakuista vanhustyötä. Työskentelemme päivittäin kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön, jossa arvostetaan hyvää yhteishenkeä. Otamme ilolla vastaan uusia työkavereita ja pidämme huolen hyvästä perehdytyksestäsi. Lähihoitajana pääset toteuttamaan ammattitaitoasi monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaan hoito- ja hoivatyön käytännön suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen liittyvät työtehtävät. Lähihoitajamme tekevät myös paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi, joten pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvien ja moninaisten asiakastarpeiden mukaan.
Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön lisäksi Varhan työsuhde-edut.

Eduksi katsomme aidon kiinnostuksen vanhustyöhön, hoitotyön kehittämiseen ja ihmislähtöiseen työskentelyyn. Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista työsuhteen aikana.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät