Hyppää sisältöön

Lähihoitajan kesäsijaisuuksia Auranlaakso

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity osaavaan työyhteisöömme Auranlaakson asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme lähihoitajia tai -opiskelijoita kesätöihin Auranlaakson asumisyksikköön Kaarinaan kesäksi 2023. Jos sinulla on ihmisläheinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat tehdä merkityksellistä työtä, tämä paikka on sinua varten.

Auranlaakson asumisyksikkö sijaitsee Kaarinan Ravattulassa.
Tarjoamme asumista kehitysvammaisille aikuisille, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve psykososiaalisella osa-alueella (mm. tunnesäätelyn hallinta). Autamme asiakkaitamme elämään mahdollisimman hyvää ja tasapainoista arkea jokaisen yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys tai alan opiskelija.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.