Hyppää sisältöön

Lähihoitajan kesäsijaisia, Parainen

Kesäsijaisia Almakotiin!

Haetko kesätyötä? Oletko kiinnostunut hoitotyöstä? Tule työskentelemään kansamme Almakotiin!

Työskentelemme moniammatillisessa työtiimissä tehostetussa asumisyksikössä Kemiön keskustassa. Työtiiminä olemme joustavia, huomaavaisia, kollegiaalisia, aloitekykyisiä ja meidän työyhteisö on hyvä.
Almakodissa asuu noin 26 asukasta vaihtelevalla toimintakyvyllä ja erilaisilla hoitotarpeilla. Työtiimimme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, kodinhoitajia, hoiva-avustajia, virikeohjaaja ja laitoshuoltajia.

Hoiva-avustajana sinun päivittäisiin työtehtäviin kuuluu mm. hyvä perushoito, rajoitettu lääkehoito (perehdytyksen jälkeen), erilaista toimintaa ikäihmisille ja kuntoutusta.

Sinulta joka olet lähihoitaja arvostamme hyvää perushoidon taitoa, lääkehoitoa, läheisten kanssa yhteistyötä ja saattohoitoa. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu myös kuntoutusta ja haavahoitoa.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen. Lisäksi edellytämme hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista, positiivista asennetta ja tietoteknisiä valmiuksia. Työ vaatii sinulta empaattisuutta ja luotettavuutta.

Kysymyksiin vastaa Pia Tötterman, 0406646436.
Jätähän hakemuksesi, jos olet kiinnostunut!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.