Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Lieto Valmakoti

Ikääntyneiden ympärivuorokautisissa asumispalveluissa on haettavana yksi (1) hoitajan perhevapaan sijaisuus 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Valmakoti. Valmakoti on 29-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Tule tekemään merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä ikääntyneiden ympärivuorokautisessa palveluasumisessa. Yksikkömme tarjoavat asukkaille monipuolisen, turvallisen, kodinomaisen ja virikkeellisen asuinympäristön. Asiakkaiden hoidossa korostuvat yksilöllinen ja kuntouttava työote. Tavoitteena on asukkaan hyvä ja turvallinen arki asukkaan voimavarat ja toimintakyky huomioiden.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoomme myös uransa alussa olevan ammattilaisen. Tarjoamme työntekijöillemme yksilöllisen perehdytyksen, toisilta oppimisen mahdollisuuden ja monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointimittaristo.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät