Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Lieto Kotihoito

Hei lähihoitaja! Huhuilemme sinua työhön Liedon kotihoitoon.
Täällä Sinua odottaa mahtava ja iloinen työporukka, hyvät toimitilat ja iso parkkialue autoille.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan kotona tapahtuvaa asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoito- ja hoivatyötä. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia työtehtäviä. Haluamme auttaa asiakkaitamme asumaan kotonaan niin pitkään kuin se vain on mahdollista.

Toivomme sinulta tiimipelaajan taitoja kotihoitotiimissä, vaikka itse kotihoidon työ asiakkaiden luona onkin hyvin itsenäistä työtä. Saat työssäsi vastuuta asiakkaidemme hoidossa ja koko työyhteisön tuen työn teossa. Liedon kotihoidossa on 6 kotihoitotiimiä ja pääset heti osaksi omaa tiimiäsi. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun autonomisen työvuorosuunnittelun kautta.

Liedon kotihoidossa pärjää yhdessä tiimissä kävellen, mutta toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta sekä ajokortin olemassaoloa. Meillä on mahdollisuus käyttää tarvittaessa talon autoja sekä sähköpyöriä liikkumisessa. Käytämme työssä LifeCare asiakastietojärjestelmää sekä toiminnanohjauksessa Hilkkaa. Opetamme kyllä sinut käyttämään ohjelmia, mikäli järjestelmät ovat vieraat. Pääset meillä suorittamaan myös Loven ja saat perehdytystä RAI -ohjelman käyttöön. Kannustamme aina koulutuksiin, mikäli löytyy itseäsi innostava koulutus ja se on mahdollista toteuttaa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kotihoidon työstä, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevia lähihoitajia. Huomioimme hakemuksissa myös keväällä -2023 valmistuvat lähihoitajat. Eli työn aloitusajankohdasta voidaan sopia kanssasi yhdessä. Joten laita rohkeasti hakemus eteenpäin.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.