Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,kesäsijainen Tyks,Mäntymäki

Hei sinä kokenut hoitotyön ammattilainen, vastavalmistunut tai hoitotyön opiskelija!

Meillä on Sinulle kesäksi töitä TYKS Mäntymäessä. Organisatorisesti sijoitumme Varsinais-Suomen hyvinvointialueella Tyks/sairaalapalvelut- Medisiininen tulosryhmä- Geriatrian palvelualue.
Etsimme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua ja geriatrisesta hoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa.
Geriatrinen osasto 1 on selkeällä työnjaolla jaettu toiminnallisesti kahteen osaan. Osaston toisella puolella hoidetaan käytösoireisia (muisti)potilaita ja toinen puoli on keskittynyt akuuttiin geriatriseen päivystysosaston mukaiseen toimintaan. Geriatrisella osastolla 2 korostuu geriatrinen kokonaisvaltainen arviointi sekä toimintakyvyn ja kuntoutuksen edistäminen kuntouttavan hoitotyön keinoin. Ortogeriatrisella osastolla hoidetaan mm. potilaita, jotka tarvitsevat sairaalahoitoa kaatumisen seurauksena syntyneen murtuman hoitamiseksi, ja neurogeriatrisella osastolla pääset perehtymään aivoverenkiertohäiriö- ja aivoverenvuotopotilaiden hoitoon ja kuntoutukseen.

Töitä tehdään 3-vuorotyössä. Toimimme tiimeissä ja huolehdimme perehdytyksestäsi, joten et jää yksin missään tilanteessa. Pääset työskentelemään innostavassa työympäristössä ja kaupan päälle saat mukavat työkaverit.
Edellytämme LOVe-lääkehoitolupaa tai sen suorittamista koeajan puitteissa.

Liitä hakemukseesi toive siitä, mihin yksikköön haluaisit mieluiten työllistyä. The choice is yours! Paikat täytetään heti, kun sopivat sijaiset on löydetty.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät