Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Kaarina Piikkiökoti

Hoitajaksi Piikkiökotiin?

Piikkiökoti on 30-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on kaksi erillistä 15-paikkaista osastoa Vuokko ja Kielo. Asukkaiden toimintakyky on merkittävästi alentunut ja he tarvitsevat runsaasti hoivaa ja huolenpitoa päivittäisissä toiminnoissaan. Monilla asukkailla on lisäksi muistisairaus. Meillä jokaista ikääntynyttä arvostetaan ja työskentelemme asiakaslähtöisesti. Nyt haemme Kielo tiimiin hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä henkilökunta muodostuu hoitoalan koulutuksen saaneista hoitajista (sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitoapulaisia). Työ on kolmivuorotyötä. Hoitajana osallistunut asukkaiden hoidon suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Toimit myös omahoitajana nimetyille asukkaille. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta huolehtiminen, lääkehoidon toteuttaminen suoritettujen lääkelupien jälkeen sekä toimintakyvyn tukeminen ja voinnin seuranta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Edellytämme rekisteröitymistä Valviraan. Eduksi luetaan kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä sekä RAI-osaaminen.

Me tarjoamme sinulle ajantasaiset työvälineet ja hyvän ammatillisen tuen mukavassa työyhteisössä.
Tule parhaaseen joukkoomme.

Haastattelemme hakijat ma 27.2 Piikkiökodissa (Hadvalantie 83, 21500 Piikkiö), varaathan päivän varmuudeksi jo kalenteriisi.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus jo tänään.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.