Hyppää sisältöön

Lähihoitaja varahlö, Loimaan pohjoinen kotihoito

Haemme neljää lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin varahenkilön toimiin Loimaan pohjoiseen kotihoitoon. Tarjoamme mielekkään 2-vuorotyön aktiivisessa, yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössämme. Palveluja tuotamme Hirvikosken, Metsämaan ja Alastaron alueiden ikääntyneille asukkaille.

Meillä lähihoitajan keskeisenä tehtävä on vastata osana omaa tiimiään alueensa kotihoidon asiakkaiden perus-ja sairaanhoidollisista työtehtävistä sekä osallistua hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhdessä sairaanhoitajan kanssa. Työ on monipuolista ja itsenäistä, mutta samalla vahvasti moniammatillista ryhmätyötä. Vaikka teet itsenäisiä käyntejä asiakkaiden kodeissa, on sinulla aina käytettävissä työryhmäsi tuki. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä vastuullisuus.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön tullessasi, aloitat työskentelyn perehdyttäjän mukana.

Työskentely kotihoidossa edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.