Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Vähäheikkilä-Hirvensalo kotihoito

TERVETULOA MEILLE KOTIHOITO VÄHÄHEIKKILÄ-HIRVENSALOON KESÄTOIHIN!

Haemme lähihoitajia sekä alan opiskelijoita.

Haluatko olla osana hauskoja, luovia ja rautaisia ammattilaisia? Meillä on hulvaton ja avoin työilmapiiri, jossa jokainen voi olla oma itsensä, yhdessä tekeminen ja toisten tsemppaaminen ja auttaminen on kaiken A ja O.

Joku puuttuu, oletko se sinä?

Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon ja huolenpidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon ja haavanhoidon toteuttamista. Tarjoamme sinulle yksilöllisen perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Otamme huomioon osaamisesi, koulutuksesi ja tähänastisen kokemuksesi.

Työskentelet osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään yhdessä sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilöstön kanssa. Kotihoidossa saat olla rohkeasti oma itsesi.

Työtä voi tehdä polkupyörällä tai autolla liikkuen. Alueella on myös työnantajan auton käyttömahdollisuus.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Eduksi luemme kiinnostuksen vanhustyöstä. Lääkelupa on mahdollista suorittaa työnantajan kautta.

Perehdytys tehtävään suunnitellaan osaamisesi mukaan ja pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun. Työnaloituksen ajankohdasta voidaan sopia. Alueella sinua odottaa osaava hyvä työporukka. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. monipuolisia koulutuksia.

Sijaisuuksien aloitusajankohdista ja kestoista voidaan sopia joustavasti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Huomioimme myös alan opiskelijat.