Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Tyks/Mäntymäki

Hei sinä kokenut hoitotyön ammattilainen, vastavalmistunut tai hoitotyön opiskelija!

Meillä on sinulle kesäksi töitä Tyks Mäntymäessä. Organisatorisesti sijoitumme Varsinais-Suomen hyvinvointialueella Tyks/sairaalapalvelut- Medisiininen tulosryhmä- Geriatrian palvelualue.

Etsimme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua ja geriatrisesta hoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa.

Sydänosastolla pääset syventymään geriatrisen sydänpotilaan hoitopolkuun. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä mm. kardioversioissa ja sydänvalvonnassa. Neurologisella osastolla hoidat esimerkiksi avh-potilaita ja keskushermostosairauksia. Osaston erityisosaamista ovat letkuravitsemus- ja hengitysvajauspotilaat. Infektio-osastolla pääset hoitamaan infektiopotilaita, joihin kuuluu myös koronatartunnan saaneet potilaat. Työtä pääset tekemään toimivissa, eristyspotilaiden hoitoon soveltuvissa, nykyaikaisissa tiloissa. Sisätautiosastolla opit hoitamaan monipuolisesti erilaisia sisätautipotilaita. Osastomme erikoisosaamiseen kuuluvat myös haavapotilaat, joita hoitaessa pääset harjoittamaan käden taitoja ja kartutat haavanhoito-osaamistasi.

Töitä tehdään 3-vuorotyössä. Toimimme tiimeissä ja huolehdimme perehdytyksestäsi, joten et jää yksin missään tilanteessa. Pääset työskentelemään innostavassa työympäristössä ja kaupan päälle saat mukavat työkaverit.

Edellytämme LOVe-lääkehoitolupaa tai sen suorittamista koeajan puitteissa.

Liitä hakemukseesi toive siitä, mihin yksikköön haluaisit mieluiten työllistyä. The choice is yours!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.