Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Turku Varissuon kotihoito

Lähihoitaja, pidätkö monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä?

Jos vastasit kyllä, työ kotihoidossa on juuri sinua varten. Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta ei yksin, vaan osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään yhdessä yksikön lähijohtajan, sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilöstön kanssa.

Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon toteuttaminen sekä haavahoidot. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua.

Varissuon kotihoito on erityinen, hauska, monipuolinen ja laaja-alainen, monien mahdollisuuksien paikka olla töissä. Työkaverit ovat sitoutuneet olemaan aina avuksi jos apua tarvitsee ja ns. puhallamme yhteen hiileen. Ammattitaitoasi arvostetaan ja kouluttautuminen on aina mahdollista omien kiinnostuskohteiden mukaan. Asiakkaita hoidetaan suurella sydämellä ja kaikki hyväksytään omina itsenään. Meillä huomioidaan myös omat mielenkiintosi ja voit osallistua esim. mielenterveys- ja päihderyhmän tai saattohoitoryhmän rinkiin. Ideoimme ja kehitämme omaa aluettamme koko ajan ja mielellämme siis kuuntelemme myös sinun ideoitasi, jolla parantaa työhyvinvointia ja asiakkaiden hoitoa.
Varissuolla et välttämättä tarvitse autoa etkä ajokorttiakaan. Alueella on käytössä pyöriä ja niillä polkaisee näppärästi asiakkaalta toiselle. Kävellenkin meillä pärjää.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Uskallusta tuoda ilmi omia ideoita.
LOVe-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot luemme eduksi.

Perehdytys tehtävään on suunnitellusti viikon mittainen, mutta tarvittaessa voidaan vielä jatkaa toisellekin viikolle tarpeittesi mukaan. Pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun.
Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.
Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät