Hyppää sisältöön

Lähihoitaja Turku/Pääskyvuori kotihoito

Lähihoitaja, pidätkö monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä?

Jos vastasit kyllä, työ kotihoidossa on juuri sinua varten. Etsimme Pääskyvuoren kotihoitoon positiivista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa lähihoitajaa kesätyöhön. Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta ei yksin, vaan osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään yhdessä yksikön lähijohtajan, sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilöstön kanssa.

Kotihoidon tavoitteena on, että turkulaiset ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat asua omissa kodeissaan riittävän hoidon ja hoivan turvin niin pitkään kuin se heidän toimintakykynsä huomioiden on mahdollista ja turvallista.

Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Lisäksi kotihoidon lähihoitajan työssä korostuu oman työn organisointi ja itsenäinen työskentely. Kotihoidossa käytetään monipuolisesti nykyaikaista teknologiaa, esim. mobiililaitteet henkilökohtaisena työvälineenä ja virtuaalinen kotihoito.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta.

Eduksi luemme ajokortin, LOVe-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Perehdytys tehtävään suunnitellaan tarpeidesi mukaan.

Työn aloitusajankohta ja lopetus on sovittavissa erikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.
Haussa huomioidaan myös hoitoalan opiskelijat.