Hyppää sisältöön

Lähihoitaja Turku/Nummi-Halisten kotihoito

Lähihoitaja / lähihoitajapiskelija / sairaanhoidon opiskelija, pidätkö monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä?

Jos vastasit kyllä, kesätyö kotihoidossa on juuri sinua varten. Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta ei yksin vaan osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään yhdessä yksikön lähijohtajan, sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilöstön kanssa.

Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon lisäksi laajasti sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon toteuttamista sekä haavahoitoja. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua.

Nummi-Halisten kotihoito on iloinen, avoin sekä avulias työyhteisö. Meillä saat tukea ja neuvoa sekä ammattitaitoasi arvostetaan. Meillä on hyvin sitoutunut työyhteisö, johon on helppo päästä osaksi. Meillä työtä tehdään innostuneesti ja asiakaslähtöisesti.

Hakijalla ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön on etu, mutta ei välttämättömyys.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Alueemme hakee erityisesti työstään innostuvaa ja aktiivista lähihoitajaa.
LOVe-lääkeluvan sekä kokemuksen vanhustyöstä katsomme eduksi. LOVen voi suorittaa myös meillä.

Perehdytys tehtävään suunnitellaan tarpeidesi mukaan ja pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun.

Sijaisuuden alkamis- ja päättymisajankohdasta voimme neuvotella.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.
Myös alan opiskelijat huomioidaan.