Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Turku/Mäntyrinne os. 4

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana.

Haemme lähihoitajan sijaista ajalle 24.3.2023-6.2.2024 tehostetun palveluasumisen yksikköön Mäntyrinteen os. 4 Turkuun. Mäntyrinteellä on pitkät perinteet ja kodinomaiset puitteet luovat asiakkaille vanhan ajan kotoisan tunnelman. Sijaitsemme lähellä kaikkea, mutta keskellä luontoa. Piha-alueella on maksuttomia parkkipaikkoja työvuorosi ajaksi. Pääset meille myös usealla bussilla.

Työskentelet asiakaslähtöisesti ja asiakkaan toimintakykyä tukien. Meillä lähihoitajana työsi sisältää asiakkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa, toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa. Moniammatillisen hoitotiimin jäsenenä vastaat omalta osaltasi asiakkaiden vastaanottamisesta. Odotamme sinulta motivaatiota kehittyä hoitotyön osaajana. Työtehtäviin kuuluu opiskelijaohjaus. Työsi on 3-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan lähihoitajan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, mutta myös tiimipelaaja. Saat vastuuta ja työyhteisön tuen.

Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena moniammatillisen tiimin kanssa on asiakkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen sekä kotona selviytymisen tukeminen. Asiakas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä.

Asiakaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden hoidosta. Eduksi luetaan RAI-osaaminen, LOVe-lääkelupa, hyvät tietotekniset taidot sekä innostus kehittää hoitotyön kirjaamista ja asukkaiden virikkeellistä ja toiminnallista arkea.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.