Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Turku/Mäntyrinne 1

Tervetuloa meille töihin Mäntyrinne 1:een Turkuun.

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana vanhusten asumispalveluihin.

Haemme lähihoitajaa Mäntyrinteen tilapäishoitoon. Mäntyrinteen kuudesta osastosta yksi on tilapäishoidon yksikkö. Mäntyrinteellä on pitkät perinteet ja kodinomaiset puitteet luovat asiakkaille vanhan ajan kotoisan tunnelman. Sijaitsemme lähellä kaikkea, mutta keskellä luontoa. Piha-alueella on maksuttomia parkkipaikkoja. Pääset meille myös usealla bussilla.

Työskentelet asiakaslähtöisesti ja asiakkaan toimintakykyä tukien. Meillä lähihoitajana työsi sisältää asiakkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa, toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa. Moniammatillisen hoitotiimin jäsenenä vastaat omalta osaltasi asiakkaiden vastaanottamisesta ja kotiuttamisesta. Odotamme sinulta motivaatiota kehittyä hoitotyön osaajana. Työtehtäviin kuuluu opiskelijan ohjaus. Työsi on 3-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan lähihoitajan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, mutta myös tiimipelaaja. Saat vastuuta ja työyhteisön tuen.

Vanhusten asumispalvelujen tilapäishoidon yksikössä hoidetaan kotihoidon ja omaishoidon asiakkaita, jotka ovat 1-2 viikon jaksoilla. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on moniammatillisen tiimin kanssa toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen sekä kotona selviytymisen tukeminen. Asiakas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä.

Asiakaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Eduksi luemme LOVe -lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä ja muistisairaista, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.