Hyppää sisältöön

Lähihoitaja Turku Kupittaan kotihoito

Tule meille kesätöihin! Haemme kesätyöntekijöitä Kupittaan kotihoitoon eri pituisiin sijaisuuksiin. Yksikkömme sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Kupittaan Citymarketin vieressä. Alueellamme pärjäät kävellen, mutta Sinulla on mahdollisuus käyttää talon autoa tai sähköpyöriä. Kotihoidossa työskentelet itsenäisesti, ollen kuitenkin arvokas osa moniammatillista tiimiämme. Kaveria autetaan aina!
Työhösi kuuluu asiakkaidemme perushoidollisista tarpeista huolehtiminen, räätälöimme perehdytyksesi osaamisesi ja taitojesi mukaan. Työtä tehdään asiakkaille räätälöityjen hoitosuunnitelmien mukaan ja toiminta on asiakaslähtöistä.

Meillä on hyvät, nykyaikaiset tilat sekä osaava ja iloinen työyhteisö. Meillä pääset myös itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun.

Haemme lähihoitajia ja kotiavustajia. Voit olla valmis lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Meillä kotihoidossa on hyville työntekijöille aina töitä. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan juuri Sinulle sopiva sijaisuus!

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai alan opiskelija

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät