Hyppää sisältöön

Lähihoitaja tai alan opiskelija,Pöytyä

Tervetuloa viettämään kesää kanssamme!
Pöytyän alueen ympärivuorokautisissa palveluasumisyksiköissä Riihikodissa, Kotikarpalossa ja Kartanokodissa on tarjolla KESÄTÖITÄ alan ammattilaisille ja opiskelijoille!
Tule tekemään merkityksellistä työtä Varsinais- Suomen hyvinvointialueen ikääntyneiden ympärivuorokautiseen palveluasumiseen. Kesäsijaisuuksia tarjolla Pöytyän alueella sijaitseviin ikääntyneiden asumispalveluyksiköihin Riihikoti-palvelukeskukseen Riihikoskelle, Palvelutalo Kotikarpaloon Kyröön sekä Kartanokotiin Yläneelle. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia, työntekijöiden toiveet huomioiden.

Työtämme ohjaavat vahvasti ihmislähtöiset arvot, yksilöllisyys, voimavarojen tukeminen, osallisuus ja yhteisöllisyys. Tarjoamme sinulle mukavat ja eteenpäin suuntaavat työyhteisöt, joissa saat työhösi perehdytyksen.

Lähihoitajan tehtäviisi kuuluvat asiakkaan hoito- ja hoivatyön käytännön suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajamme tekevät myös paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi, joten pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvien ja moninaisten asiakastarpeiden mukaan. Työtä teemme kolmessa vuorossa.

Etsimme joukkoomme vanhustyötä täydellä sydämellä tekevää, kehittämismyönteistä ja iloista työkaveria, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme sijaisia heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan työssä on sosaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Hoiva-avustajan kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus/työkokemus. Opiskelijoilla työnkuva määräytyy opintopisteiden ja työkokemuksen mukaan.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät