Hyppää sisältöön

Lähihoitaja tai alan opiskelija Martin kotihoitoon

Haemme kesäksi lähihoitajaa tai alan opiskelijaa Martin kotihoitoon Turkuun!

Jos pidät monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä niin työ kotihoidossa on juuri sinua varten. Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta ei yksin, vaan osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään yhdessä yksikön lähijohtajan, sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilöstön kanssa.

Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon lisäksi laajasti sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon toteuttaminen sekä haavahoidot. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti.

Martin kotihoidon alue on pieni, kompakti ja toimistomme sijaitsee keskellä tätä viihtyisää asuinaluetta. Meillä ei tarvita autoa alueella liikkumiseen, vaan kuljemme kävellen ja pyörällä. Martin kotihoito tunnetaan tiiviistä, sitoutuneesta ja kannustavasta työyhteisöstä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, iloisen työteon meiningin ja tyytyväisen asiakaskunnan. Olemme kotihoidon huippuammattilaisia, tervetuloa joukkoomme. Rekrytointi tapahtuu anonyymisti, joten huolehdithan, että hakemuksesi on ajantasalla ja kilpailukykyinen. Laitahan siis hakemusta sisään ja kerro itsestäsi meille lisää. #hyva_arki_kotona

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta.

Eduksi luemme LOVe-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Perehdytys tehtävään suunnitellaan tarpeidesi mukaan ja pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun.

Myös alan opiskelijan huomioidaan. Mahdollisuus osa-aikaiseen työskentelyyn. Aloitus ja lopetus sopimuksen mukaan.