Hyppää sisältöön

Lähihoitaja tai alan opisk.,Turku Aninkaisten kh

Etsitkö kesälle liikkuvaa ja monipuolista työtä, jossa et tarvitse autoa?
Työtehtävät suunnitellaan osaamisesi ja koulutuksesi mukaisesti. Työ sisältää kotipalvelutyötä, jossa avustetaan asiakkaita mm. perushygieniassa, ruokailuissa ja kauppatilauksissa sekä kotisairaanhoidon tehtäviä. Kotisairaanhoidossa työhösi kuuluu mm. haavanhoitoja, dreenien ja avanteiden hoitoa sekä lääkehoitoa lääkkeiden jakamisen ja insuliinihoidon toteutuksen muodossa.

Meillä saat olla oma, luotettava itsesi.
Saat kannustavat ja auttavat työkaverit sekä turvallisen työyhteisön.

Meillä Aninkaisissa asiakaskäynneille liikutaan kävellen tai polkupyörällä.
Toimisto sijaitsee hyvine kulkuyhteyksien varrella Turun keskustassa.
Työn kesto ja alkamisajankohta on sovittavissa. Kysy rohkeasti lisätietoja ja jätä hakemus kesätyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialuetta rakentavat yhdessä kaikki 27 kuntaamme, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Meistä tulee noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen.

Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!