Hyppää sisältöön

Lähihoitaja tai alan opisk. kv-huolto,Salo-Somero

Kiinnostaisiko sinua liittyä kesäksi iloiseen joukkoomme kehitysvammahuoltoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on iso merkitys asiakkaillemme? Haemme kehitysvammahuoltoon hoitajia ja alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueella kehitysvammahuollon hoitaja on osaltaan toteuttamassa asukkaiden hyvää, monipuolista ja hetkittäin vauhdikastakin arkea. Työhön kuuluu asukkaiden hyvinvoinnista vastaaminen, ohjaaminen, kuntouttaminen, viriketoiminta sekä lääkehuollon toteuttaminen. Työtä tehdään pääasiassa kolmessa vuorossa.

Kehitysvammahuollolla on Salossa 7 asumisyksikköä sekä tilapäishoitoyksikkö Elmeri. Yksikkömme sijaitsevat Halikossa, Salossa, Kiskossa ja Perniössä. Somerolla meillä on yksi asumisyksikkö. Asumisyksiköt ovat kaikennäköisiä ja kokoisia. Toiminta vaihtelee yksiköissä asuvien asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Työ vaihtelee ohjaavasta hoidolliseen työhön. Asiakkaidemme ikähaitari on vauvasta vaariin. Tilapäishoitoyksikkö Elmeri tarjoaa tilapäishoitoa erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille.

Arvostamme positiivista asennetta, aktiivista työotetta sekä halua olla luomassa asiakkaillemme parempaa arkea. Mikäli et pelkää suuria tunteita, lämpimiä halauksia ja nopeasti muuttuvia tilanteita olet etsimämme henkilö.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät