Hyppää sisältöön

Lähihoitaja Resurssipoolin, Turun alueella

Lähihoitaja, pidätkö monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä?

Jos vastasit kyllä, työ kotihoidossa on juuri sinua varten.

Kotihoidon Resurssipoolin lähihoitajana toimit kaikilla Turun kaupungin 22 lähipalvelualueella, mutta ensisijaisesti joko eteläisellä tai pohjoisella puolella. Resurssipoolin työ on itsenäistä, mutta sitä ei tehdä yksin. Tukena sinulla on Resurssipoolin ammattitaitoinen tiimi. Lähihoitajan työvuorot Resurssipoolissa ovat pääsääntöisesti arkiaamuja, mutta voit halutessasi tehdä myös muita vuoroja.

Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon lisäksi laajasti sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääkehoidon toteuttaminen sekä haavahoidot. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti.

Lisäksi edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä työtehtävissä.

Eduksi luetaan LOVe-lääkelupa sekä kokemus vanhustyöstä.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Kysy rohkeasti lisää ja hae mukaan iloiseen tiimiimme.