Hyppää sisältöön

Lähihoitaja Piikkiötiin, kesätöitä

Tule kesätöihin Piikkiökotiin.

Piikkiökoti on 30-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on kaksi erillistä 15-paikkaista osastoa Vuokko ja Kielo. Asukkaiden toimintakyky on merkittävästi alentunut ja he tarvitsevat runsaasti hoivaa ja huolenpitoa päivittäisissä toiminnoissaan. Monilla asukkailla on lisäksi muistisairaus. Meillä jokaista ikääntynyttä arvostetaan ja työskentelemme asiakaslähtöisesti. Nyt haemme hoitajia kesäksi eri pituisiin sijaisuuksiin.

Meillä henkilökunta muodostuu hoitoalan koulutuksen saaneista hoitajista (sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitoapulaisia). Työ on vuorotyötä. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta huolehtiminen sekä toimintakyvyn tukeminen ja voinnin seuranta.

Toivomme sinulla olevan kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Jos olet alan opiskelija, saat hyvää kokemusta tulevaisuutta varten.
Me tarjoamme sinulle ajantasaiset työvälineet ja hyvän ammatillisen tuen mukavassa työyhteisössä.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.