Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Perniö/Alppilakoti

Lähihoitajan määräaikainen työsuhde 28.2.2023 – 31.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis toteuttamaan ja kehittämään ihmislähtöistä ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille.

ALPPILAKOTI sijaitsee Perniössä, maaseudun rauhassa. Alppilakoti on 19-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö niille ikääntyneille, jotka eivät enää selviydy kotona tehostetun kotihoidon turvin. Yksikköämme on kuvattu pieneksi ja kotoiseksi, jossa on hyvä ryhmähenki – kaikki hyväksytään sellaisena kuin on, asukkaiden kohtaaminen on aitoa.

Toivomme, että sinulle tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä osallisuuden ja asiakkaiden toimijuuden vahvistaminen. Me annamme asukkaille hoitoa ja hoivaa mahdollistaen kullekin omannäköisen hyvän loppuelämän. Meille on tärkeää, että asukkaat voivat osallistua itselleen mielekkääseen sekä hyvinvointia että toimintakykyä ylläpitävään toimintaan niin arjessa kuin juhlassa. Ryhmäkodin ihmislähtöistä arkea on toteuttamassa moniammatillinen työyhteisö.

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta, asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista, tietoteknisiä valmiuksia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työn kautta sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi ja olla osana kehittävää työyhteisöä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE TES:n mukaisesti. Kokoaikaisen työn työaika on 38,25h /vko. Työaikamuotona on jaksotyöaika. Työ on kolmivuorotyötä. Sinulla on myös itselläsi mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin, sillä meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. vuoro-, työkokemus- (max. 8%), tai henkilökohtainen lisä. Työkokemuslisää maksetaan työvuosien perustella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Lisäksi edellytämme voimassaolevaa lääkehoidon lupaa ja hygieniapassia tai näiden suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa. Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä sekä kiinnostus oman ammattitaidon kehittämiseen.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Työpaikkamme on savuton.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön esihenkilö, Sari Blomqvist, 044 7726033 sari.blomqvist@varha.fi