Hyppää sisältöön

Lähihoitaja Opiskelija

Tervetuloa meille kesätöihin, tehdään työstä toiveidesi mukainen ja mukava!
Ruskon ympärivuorokautisessa palveluasumisessa Maunulla ja Jokituvalla on tarjolla KESÄTÖITÄ alan ammattilaisille ja opiskelijoille!

Ruskon ja Vahdon vanhusten asumispalvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti hoivaa ja hoitoa ikääntyneille. Yksiköiden asukkaat ovat monisairaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissa. Hoito yksiköissä on omatoimisuutta tukevaa ja yksilölliset tarpeet huomioivaa. Asukkaan mielekäs arki ja hyvä elämänlaatu ovat meille tärkeitä. Kussakin hoitoyksiköissä työskentelee sairaanhoitaja ja lähihoitajia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osaavassa ja innostavassa työyhteisössä sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa. Työsi tueksi saat iloisen ja kannustavan työyhteisön.

Toivomme sinulta reipasta, työhön tarttuvaa ja motivoitunutta otetta työskentelyyn. Aikaisempaa alan työkokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostusta vanhustyöhön sekä positiivista asennetta ja intoa oppia uutta. Perehdytämme työntekijät työhön, joten voit rohkeasti hakea työ- tai harjoittelupaikkaa, vaikka kokemusta ei vielä olisi runsaasti ehtinyt kertymään. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti mielenkiintoisen ja monipuolisen vanhustyön parissa.

Kesätöissä kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan toisen asteen perustutkinto/vastaava tutkinto tai hoitoalan opiskelija. Opiskelijoilla työnkuva ja palkkaus määräytyvät opintopisteiden mukaan. Meillä saat mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi. Työaika on muodollinen jaksotyö. Kesätyön alkamisajankohta 31.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia, toiveet huomioiden, koko kesää ei välttämättä tarvitse työskennellä.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä. Opiskelijoilta tarkistetaan myös opintorekisteriote. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Ota rohkeasti pikaisesti yhteyttä ja suunnitellaan sinun kesääsi sopiva työjakso meillä!