Hyppää sisältöön

Lähihoitaja/opiskelija, KTO Strandvik

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, alaa opiskeleva tai alasta kiinnostunut! Liity joukkoomme osaksi mukavaa työyhteisöä kesäksi Strandvikin asumisyksikköön, joka sijaitsee hulppeassa merimaisemassa Kemiönsaarella Strömman kanavan välittömässä läheisyydessä.

Haemme hoitajia kesäsijaisuuksiin Strandvikin asumisyksikköön Kemiöön. Jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat olla mukana kehittämässä laadukasta asumispalvelua, tämä paikka on sinua varten.
Tarjoamme kodin yhdelletoista iäkkäälle kehitysvammaiselle henkilölle. Yksikössämme on apua ja ohjausta saatavilla ympäri vuorokauden. Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet ja yksilölliset tarpeet. Asumisen arjen ja perushoidon lisäksi mm. ulkoilemme, pelaamme, askartelemme ja leivomme asiakkaiden kanssa.

Toivomme meille työntekijää, joka on omatoiminen, positiivisen asenteen omaava sekä aidosti kiinnostunut edistämään kehitysvammaisten asiakkaidemme hyvää elämänlaatua sekä itsenäistä arjesta selviämistä.

Sijaisuuksien kesto on 1-4 kuukautta ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Haussa huomioidaan opiskelijat niin, että opiskelijat voivat tehdä sopimuksen oppisopimuksena edistäen näin omia opintojaan.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.