Hyppää sisältöön

Lähihoitaja/opiskelija, Kalannin pk / U:ki

Tervetuloa meille kesätöihin!
Haemme Kalannin palvelukeskukseen lähihoitajia ja hoitoapulaisia sekä alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin kesän ajalle.

Kalannin palvelukeskus on 22-paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ikäihmisille hoitoa- ja huolenpitoa kodinomaisessa ympäristössä. Palvelukeskus tarjoaa myös tukipalveluja kotihoidon asiakkaille.

Työ pitää sisällään asukkaiden perushoidon ja arkisten toimintojen tarjoamisen lisäksi viriketoimintaa. Toivomme kesätyöntekijöiltä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asukaslähtöistä työotetta.
Arvostamme aitoa kiinnostusta vanhustyöhön ja kykyä luoda asukkaiden arkeen mielekkyyttä. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luottamus, rohkeus, tavoitteellisuus sekä yhteisöllisyys.

Kelpoisuusvaatimuksena:
Lähihoitaja: Sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat.
Hoiva-avustaja: Hoiva-avustajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja katsotaan yhdessä mikä sijaisuusjakso sinulle sopii parhaiten. Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!