Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Neurokeskus

Hei lähihoitaja, meillä on tarjolla sinulle mielenkiintoinen ja merkityksellinen työtehtävä!

Sykkiikö sydämesi kirurgiselle hoitotyölle? Haluatko syventää osaamistasi neuro-oireisten potilaiden hoitotyössä? Tule meidän mahtavaan tiimiimme lähihoitajaksi neurokirurgian vuodeosastolle.
Neurokirurgian vuodeosasto sijaitsee T-sairaalassa. Osaston yhteydessä toimii tehostetun seurannan yksikkö (TESE). Osastolla hoidetaan mm. aivoverenvuoto-, aivovamma-, aivokasvain- sekä kirurgisesti hoidettavia tukirankapotilaita.

Tarjoamme sinulle modernissa Neurokeskuksessa mahdollisuuden haasteelliseen, laaja-alaiseen ja moniammatilliseen hoitotyöhön sekä mahdollisuuden kehittää hoitotyötä.
Lähihoitajan työ neurokirurgian vuodeosastolla tarjoaa ammatillisia haasteita sekä mahdollisuuden syventää hoitotyön osaamista. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu potilaiden neurologisten oireiden seurantaa/ tarkkailua, kirurgisten potilaiden hoitotyö, potilaan ja läheisten ohjausta sekä tuen antoa ja opiskelijaohjausta. Kiinnostuksen mukaan mahdollistamme työnkierron Neurokeskuksen muissa yksiköissä ja poliklinikalla.

Toivomme kokemusta kirurgisesta tai neurologisesta hoitotyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut yksilöllisesti työhön perehdytysrunkoa, työparityöskentelyä ja mentorointia hyödyntäen. Olemme saaneet perehdytyksestä hyvää palautetta. Perehdytyksen lisäksi tuemme ammattitaidon kehittymistä mahdollistamalla täydennyskoulutuksiin osallistumisen. Neurokeskus järjestää neurohoitotyön perehdytyksen vuosittain.

Teemme työtämme potilaita varten ja heitä kuunnellen ja kunnioittaen. Työskentelemme yhtenä tiiminä auttaen työkavereita aina tarpeen mukaan. Toivomme myös sinun arvostavan näitä asioita. Jos vielä osaat ruotsia, niin sekin on plussaa. Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla eli vaikka työ onkin kolmivuorotyötä, niin työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sujuvaa.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme mukavaan, uudistuvaan ja dynaamiseen työyhteisöön!

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää neurokirurgisesta hoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät