Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Myllynkiventien ryhmäkoti

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Varsinais- Suomen Hyvinvointialueelle ikääntyneiden ympärivuorokautisessa palveluasumisessa.

Haemme lähihoitajaa Myllynkiventien ryhmäkoteihin. Yksikkö sijaitsee aurinkoisessa Naantalissa. Ryhmäkodit sijaitsevat kauniissa ja vehreässä ympäristössä, jossa ulkona on kiva viettää aikaa ja puuhastella ja etenkin kesäisin pihamme on kuin toinen olohuone. Muistikodeissa asuu yhteensä 54 asukasta.

Asukaslähtöinen ja kunnioittava kohtaaminen on työmme perusta ja kohtaamme jokaisen aidosti. Tavoitteenamme on turvata iäkkään henkilön merkityksellinen ja mielekäs asuminen muistikodeissa. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä tarpeen mukaan ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitamme asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään. Yhteistyö omaisten, läheisten ja muun asukkaan verkoston kanssa on tärkeä osa työtämme.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, työssäsi et ole yksin, vaan sinua odottavat täällä mukavat työkaverit!

Lähihoitajien kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Eduksi luemme muistisairaan hoidon osaamisen, LoVe -lääkeluvan, Pegasos- ja RAI -osaamisen.

Pääset meille Turusta bussilla 6 ja 7. Tien varteen on mahdollista pysäköidä oma auto. Tarkempi osoitteemme on Myllynkiventie 5, 21100 Naantali.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.
Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka
koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.