Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Mäntykoti Yli-Maaria

Tervetuloa meille töihin!

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana vanhusten asumispalveluihin.

Haemme lähihoitajaa luonnon keskellä sijaitsevaan Mäntykoti Yli-Maariaan. Mäntykoti Yli-Maaria on tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka sijaitsee Turun Yli-Maariassa. Yksikössä on 4 osastoa ja yhteensä 48 asukaspaikkaa. Yksikön asukkaat ovat monisairaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissa. Mäntykoti Yli-Maaria on hyvien bussiyhteyksien päässä keskellä maalaisidylliä, mutta lähellä Turun kaupungin palveluita sijaitseva pieni ja viihtyisä ikäihmisten koti. Tarkempi osoite on Mittumaarintie 73, 20400 Turku.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä lähihoitajana työsi sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa, toimintakyvyn ja hoidontarpeen arvioimista sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa. Odotamme sinulta motivaatiota kehittyä hoitotyön osaajana. Työtehtäviin kuuluu opiskelijan ohjaus. Työsi on 3-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan lähihoitajan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, mutta myös tiimipelaaja. Saat vastuuta ja työyhteisön tuen.

Eduksi luemme LOVe -lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Vanhusten asumispalvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen.

Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Kelpoisuusvaatimuksena on osiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.