Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Liedon kotihoito

Haemme innokkaita lähihoitajia kesälomasijaisuuksiin tulevalle kesälle 2023 ikäihmisten pariin kotihoitoon.

Liedon kotihoidossa sinua odottaa mahtava ja iloinen työporukka, hyvät toimitilat ja hyvä parkkialue autoille.

Pääset tekemään työtä ihanassa Liedon kaupungissa luonnon keskellä. Meillä on mahdollisuus työskennellä myös Tarvasjoen kotihoidon työpisteessä.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan kotona tapahtuvaa asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoito- ja hoivatyötä. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia työtehtäviä. Haluamme auttaa asiakkaitamme asumaan kotonaan niin pitkään kuin se vain on mahdollista.

Liedon kotihoidossa pärjää yhdessä tiimissä kävellen, mutta toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta sekä ajokortin olemassaoloa. Meillä on mahdollisuus käyttää tarvittaessa talon autoja sekä sähköpyöriä liikkumisessa. Käytämme työssä LifeCare asiakastietojärjestelmää sekä toiminnanohjauksessa Hilkkaa. Opetamme kyllä sinut käyttämään ohjelmia, mikäli järjestelmät ovat vieraat.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Opiskelijoilla työnkuva määräytyy opintopisteiden ja työkokemuksen mukaan.