Hyppää sisältöön

Lähihoitaja Kur-Kojan, Kirlaja

KUR-Kojanin asumisyksikkö tarjoaa erityisen vaativaa asumispalvelua viidelle palvelunsaajalle. Tehtävään rekrytoidaan aktiivinen ihminen, joka on kiinnostunut ammattiroolinsa kehittämisestä ja osaamisensa erikoistamisesta alalla. Hoitajana KURilla sinulla on mahdollisuus suorittaa täydennyskoulutuksia ja vahvistaa osaamistasi työssäsi. Työ on strukturoitua, vaihtelevaa ja vaativaa. Työskentelemme sosiaalipedagogisia ja ihmiskeskeisiä periaatteita noudattaen, ja palvelunsaajan osallistuminen, itsemäärääminen ja valinnanvapaus ovat tärkeitä arvoja, jotka ohjaavat työskentelyämme.

Etsimme sinua, joka olet joustava, avoin, kohtelet muita hyvin ja osaat toimia ja tehdä päätöksiä haastavissa asiakastilanteissa. Olet itsenäinen, itsevarma ja kohtaat palvelunsaajiamme empaattisesti ja kunnioittavasti. Mukava ja arvostava työyhteisö, jossa jokainen voi olla oma itsensä, on meille tärkeä.

Sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (hoitotyö) tai aikaisempi alan tutkinto.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista ruotsin kielen taitoa ja tyydyttävää suomen kielen taitoa.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.