Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, KUR Kirjalassa

KUR on meidän nykyaikainen kriisi-, tutkimus- ja kuntoutusyksikkömme ihmisille, joilla on älyllinen tai muu vamma. Yksikkö kuuluu asiantuntija- ja kehityskeskukseen, joka on Varhan vaativan vammaispalvelun ruotsinkielinen asiantuntijayksikkö. Yksikköön tulee palvelunsaajia koko ruotsinkielisestä Suomesta määräajaksi. KURissa työskentelemme moniammatillisessa tiimissä. Yksikkö sijaitsee Kirjalassa, luonnonkauniilla ja rauhallisella alueella noin kymmenen kilometriä Paraisten keskustasta. Meille kulkee säännölliset linja-autoyhteydet sekä Turusta että Paraisilta.

Täällä voit tutustua KUR-palveluyksikköön (@kurserviceenhet), Valokuvia ja videoita Instagramissa

Tehtävään rekrytoidaan aktiivinen ihminen, joka on kiinnostunut ammattiroolinsa kehittämisestä ja osaamisensa erikoistamisesta alalla. Hoitajana KURilla sinulla on mahdollisuus suorittaa täydennyskoulutuksia ja vahvistaa osaamistasi työssäsi. Työ on strukturoitua, vaihtelevaa ja vaativaa. Työskentelemme sosiaalipedagogisia ja ihmiskeskeisiä periaatteita noudattaen, ja palvelunsaajan osallistuminen, itsemäärääminen ja valinnanvapaus ovat tärkeitä arvoja, jotka ohjaavat työskentelyämme.

Etsimme sinua, joka olet joustava, avoinmielinen, kohtelet muita hyvin ja osaat toimia ja tehdä päätöksiä haastavissa asiakastilanteissa. Olet itsenäinen, itsevarma ja kohtaat palvelunsaajiamme empaattisesti ja kunnioittavasti. Meille mukava ja arvostava työyhteisö, jossa jokainen voi olla oma itsensä, on tärkeä.

Kelpoisuusehdot hoitajalle ovat soveltuva ammatillinen koulutus (lähihoitaja tai vastaava), ja hakijan on esitettävä todistus Valviralta. Hyvää ruotsin kielen taitoa ja tyydyttävää suomen kielen taitoa vaaditaan.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.