Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, KTO Palomäki

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity mukavaan työyhteisöömme Palomäen asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme hoitajaa Palomäen asumisyksikköön Liedon Littoisiin. Jos olet työskennellessäsi oma-aloitteinen, iloinen ja haastavatkin tilanteet hallitseva alan ammattilainen, tämä paikka on sinua varten. Meillä on yksikkö, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää työtä ja sen sisältöä, työympäristöä sekä työyhteisöä. Luemme eduksesi kokemuksen autismityöstä ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemisen.

Palomäen asumisyksikön asiakkaat ovat nuoria kehitysvammaisia, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve. Toimintaamme ohjaavat yksilöllisyys, tasa-arvoisuus, itsemääräämisoikeus ja turvallisuus. Työvälineinä käytämme mm. kuvilla strukturoitua päivä- ja viikko-ohjelmaa sekä muita autismikuntoutuksen keinoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.