Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, KTO Kuunari

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan opiskelija tai jo valmis ammattilainen! Haemme kesätyöntekijöitä ajalle 29.5.2023 – 31.8.2023 Kuunarin asumisyksikköön Turkuun. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä työpaikassa moniammatillisen tiimin tukemana.

Toivomme meille kesätyöntekijöitä, jotka ovat omatoimisia, positiivisen asenteen sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot omaavia, ja aidosti kiinnostuneita edistämään kehitysvammaisten asukkaidemme hyvää elämänlaatua. Työ on kolmivuorotyötä.

Kuunarin asumisyksikkö tarjoaa pysyvän ja turvallisen kodin seniori-ikäisille kehitysvammaisille henkilöille. Yksikkö sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä. Kuunarissa toiminnan lähtökohtana ovat asukkaiden yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on tarjota asukkaalle pysyvä loppuelämän koti, jossa palvelut muuntuvat ikääntymisen tuomien tarpeiden mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.