Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Kotikulta

Ohjaaja (lähihoitaja) toimii kehitysvammaisten ympärivuorokautisessa autetun asumisen yksikössä Kotikullassa Raisiossa huolehtien asiakkaiden päivittäisistä toiminnoista sekä päivätoiminnan suunnittelusta, ohjauksesta ja arvioinnista. Ohjaajan tehtäviin kuuluvat myös omaohjaajan tehtävät sekä vastuualueet.

Autetun asumisen yksikössä Kotikullassa asuu vakituisesti 21 asukasta ja talossa on 2 intervallihuonetta. Käytössämme ovat myös päivätoiminnan tila, allas- ja saunatilat sekä koko talon kattava aidattu piha.

Meillä pääset näkemään laaja-alaisen kehitysvammapalveluiden kirjon, pääset osallistumaan erilaisiin koulutuksiin, pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi työvuorosuunnittelun kautta ja osallistumaan talon omaan tyhy-toimintaan. Henkilökuntamme pystyy hyödyntämään omia vahvuusalueitaan talon toiminnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä sekä innokkuuden ja kiinnostuksen alaa kohtaan.

Odotamme sinulta asiakasta arvostavaa työotetta ja asiakasta kunnioittavaa asennetta.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Työaikamme on vuorotyönluontenen jaksotyö, 114,75h/3vko. Työmme on 3-vuorotyötä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Tutkinto- ja koulutustodistukset esitetään haastattelussa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.