Hyppää sisältöön

Lähihoitaja kotihoitoon, Pöytyä

Lähihoitaja, pidätkö monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä?

Haemme lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Pöytyän kunnan alueelle kotihoitoon. Etsimme joukkoomme Sinua, joka haluat tarjota kotiin vietäviä palveluja suurella sydämellä ja laadukkaasti, asiakkaidemme parhaaksi. Pöytyän kotihoidossa on kolme eri tiimiä: Riihikoski, Kyrö ja Yläne. Tämä ilmoitus koskee Riihikosken tiimiä, mutta voimme yhdessä keskustella, missä tiimissä tai tiimeissä juuri Sinun olisi paras työskennellä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavaa ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Työssämme tärkeää on myös asiakkaidemme voimavarojen ja osallisuuden tukeminen sekä kuntoutus. Lähihoitajana tehtäviisi kuuluvat asiakkaan hoito- ja hoivatyön käytännön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhteistyössä tiimisi kanssa. Lähihoitajamme tekevät myös paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi, joten pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvien ja moninaisten asiakastarpeiden mukaan.

Käytössämme on LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä. LOVe-suoritukset, kokemuksen vanhustyöstä, RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot luemme eduksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän kannalta välttämättömiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan ja voit tiedustella mahdollisuutta oppisopimusopiskeluun. Meiltä saat kattavan perehdytyksen työn aloittamiseen. Työn aloitusajankohta sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto 3-6kk.

Tervetuloa töihin Pöytyälle!