Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Kotihoito Portsa, Turku

Kiinnostaako työ Turun Portsan kotihoidossa?

Jos pidät monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä, niin työ kotihoidossa on juuri sinua varten. Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta tiiviisti muun tiimin kanssa yhteistyössä. Perehdytys tehtävään suunnitellaan tarpeidesi mukaan, kokemusta kotihoidosta ei tarvitse olla ennestään.

Toimistomme sijaitsee uuden Kirstinpuiston asuinalueen laidalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä on eduksi ajokortti ja auto, mutta polkupyörällä ja kävellenkin pärjää. Haemme nyt joukkoomme uutta innokasta ammattilaista, jolla on halua kehittää yhdessä toimintaamme. Portsan kotihoito on iloinen, eläväinen, avoin sekä avulias työyhteisö. Meillä saat tukea ja neuvoa työtehtäviisi. Portsassa on hyvin sitoutunut työyhteisö, johon on helppo päästä osaksi. Meillä työtä tehdään innostuneesti ja asiakaslähtöisesti.

Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon toteuttaminen sekä haavahoidot. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Työskentelemme 2-vuorossa klo 7-21:30 välillä ja pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Eduksi luemme LOVe-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Jos innostuit, soittele, niin sovitaan haastatteluaika!