Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Kotihoito linna

Haemme lähihoitajaa Turkuun Kotihoito Linnaan!

Jos pidät monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä, niin työ kotihoidossa on juuri sinua varten. Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta ei yksin, vaan osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään yhdessä yksikön lähijohtajan, sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilöstön kanssa.
Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon lisäksi laajasti sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon toteuttaminen sekä haavahoidot. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Työskentelemme 2-vuorossa klo 7-21:30 välillä, aamuvuorot alkavat klo 7:00 ja iltavuorot päättyvät klo 21:30 ja pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun.

Linnan kotihoidon alue on melko pieni, kaupunki ympäristö, joten alueella kuljemme kävellen tai polkupyörällä. Toimistomme sijaitsee Linnankadulla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Haemme nyt joukkoomme uusia innokkaita ammattilaisia, joilla on halua kehittää yhdessä toimintaamme. Huomioimme myös osa-aikaisuustoiveet eli voit työskennellä meillä esim. opiskelujen ohella. Perehdytys tehtävään suunnitellaan osaamisesi ja tarpeidesi mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Arvostamme halua kehittää yhdessä toimintaamme. Eduksi luemme LOVe-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.