Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Koivukoto, Laitila

Ovatko ikäihmisten hyvä elämänlaatu ja asumispalvelut lähellä sydäntäsi? Etsitkö monipuolista työtä, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi? Tervetuloa meille!

Haemme Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle Laitilaan ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköön Koivukotoon hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Koivukodon yksikössä (Sairaalantie 8, 23800 Laitila) on 19 asukasta. Asukkaita hoidetaan ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Toimimme asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Lisäksi haluamme tarjota asukkaidemme elämään mahdollisimman paljon sisältöä ja aktivoida heitä.

Hoitajana olet työssä asukkaitamme varten, kohdaten heidät arvostavasti, yksilölliset tarpeet ja voimavarat huomioiden. Työpäiväsi koostuu asukkaiden perushoidosta, terveydentilan seurannasta ja heidän kokonaisvaltaisen aktivoinnin toteuttamisesta. Omahoitajana teet hoitosuunnitelmia ja RAI-arviointeja. Koska asukkaamme ovat iäkkäitä, on hoitotyö aika-ajoin myös saattohoitoa.

Toimimme työyhteisössämme yhteisten arvojen mukaisesti, joiden keskiössä on avoin ja toisia kunnioittava vuorovaikutus sekä yhdessä oppiminen. Tavoitteenamme on osaava ja itseohjautuva työyksikkö.

Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset mahdollisimman hyvin mukaan yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi. Toimimme puolin ja toisin joustavasti, ja huomioimme myös sinun toiveesi työvuorojen suhteen.

Esihenkilönä toimii yksikön sairaanhoitaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.