Hyppää sisältöön

Lähihoitaja kesätyö,Naantali hengityshalvausryhmä

Hei sinä hoitotyön ammattilainen tai terveysalan opiskelija, etsitkö uusia haasteita? Haluatko oppia uutta?

Työnkuvaus:

Varhan, Tyks sairaalapalveluiden Hengitystukiyksikössä, Naantalin hengityshalvauspotilaiden hoitoryhmässä on haettavana lähihoitajien sijaisuuksia kesäksi 2023.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden perehtyä hengityshalvauspotilaan hoitotyöhön. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, sillä jokainen uusi työntekijä perehdytetään kattavasti hoitoryhmän työhön 7 pv ennen sijaisuuksien tai keikkatyön alkua.

Hengitystukiyksikkö on neurologisten sairauksien aiheuttaman hengitysvajauksen hoitoon perehtynyt asiantuntijayksikkö. Hengityshalvauspotilaat ovat pääsääntöisesti trakeostomoituja, kotiventilaattorin kanssa kotona tai kodinomaisissa tiloissa eläviä ihmisiä. Potilaan hoitotyötä tehdään potilaan kotona pääsääntöisesti yksin työvuorossa, osittain parityönä hoitaen yhtä potilasta. Hengityshalvauspotilaan hoitotyö sisältää potilaan perushoidon, akuuttitilanteiden hallinnan sekä laitteiden ja hoitovälineiden huollon. Lisäksi potilaat tarvitsevat paljon tukea, ohjausta ja läsnäoloa. Erilainen hoitoympäristö ja potilaan lähiyhteisön huomioiminen vaatii, että hoitaja huomioi potilaan elämäntilanteen kokonaisvaltaisesti. Hoitotyö osaltaan auttaa potilasta saavuttamaan mahdollisimman hyvän elämän laadun.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme hoitotyötä, jossa pääset kehittämään hoitotyön ammattitaitoasi ja vahvistamaan erityisosaamista vaativia hoitotyön osaamisalueita.

Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä ja henkilöstön työvuorosuunnitteluun panostetaan paljon. Sinulla on mahdollisuus esittää työvuorotoiveita yhteisöllisen työvuorosuunnittelun puitteissa.

Työhyvinvointitutkimuksissa Hengitystukiyksikkö on saanut kiitosta henkilöstön tasa-arvoisesta johtamisesta, avoimesta vuorovaikutuksesta, säännöllisestä koulutuksesta sekä työnohjauksesta.
Henkilöstöpalavereissa työntekijöitä kuullaan ja heillä on mahdollisuus esittää kehitysehdotuksia.

Tässä työssä hoidat vain yhtä potilasta, joten pystyt toteuttamaan kokonaisvaltaista, yksilöllistä hoitotyötä ilman kiirettä.

Mitkä ovat työn vaatimukset ja mitä arvostetaan?

Hengityshalvauspotilaan hoitoryhmässä työskentely on itsenäistä ja vaatii kykyä tehdä päätöksiä. Halu oppia uutta, joustava työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua onnistumaan tässä työssä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään. Sijaiseksi tulevalta sairaanhoitajaopiskelijalta edellytämme vähintään 60 op suoritettuja opintoja ja lähihoitajaopiskelijalla tulee olla vähintään 60 osp suoritettuja opintoja. Lääketieteen opiskelijalla on oltava vähintään kahden vuoden opinnot suoritettuna.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat liittyä iloiseen joukkoomme, täytä hakemus Kuntarekryssä pikaisesti.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät