Hyppää sisältöön

Lähihoitaja kesätyö,Halikko Psykiatria

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, kiinnostaako haastava työ ja itsensä kehittäminen? Hae meille kesätöihin Psykiatrian toimialueen Halikossa toimiville osastoille: psykoosiosastot P2 (akuutti) ja P5 (kuntoutus) sekä mielialahäiriöosasto M2! Meillä on haettavana seitsemän eripituista lähihoitajan sijaisuutta kesä-elokuuksi. Tarkemmat aloitus- ja lopetusajankohdat ovat sovittavissa erikseen. Sijaisuuksissa noudatamme yhden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn suljetuilla vuodeosastoilla, joissa hoidetaan mielialahäiriöitä, psykoosisairauksia ja muita vakavia mielenterveydenongelmia moniammatillisessa työryhmässä. Toimimme potilaslähtöisesti ja omahoitajuus on yksi tärkeimmistä työtavoistamme. Osastoilla hoitajan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti hoitosuhdetyöskentely, lääkehoidon toteuttaminen ja seuranta sekä yhteistyö potilaan, hänen läheistensä ja viranomaisverkoston kanssa.

Odotamme hoitajalta aktiivista työotetta, hyvää yhteistyötaitoa sekä joustavuutta ja sopeutumiskykyä työskennellä päivittäin muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa. Psykiatrisen hoitotyön kokemus ja alan lisäkoulutus sekä perhe- ja verkostotyön taidot ovat eduksi tehtävän hyvälle hoitamiselle. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme työntekijälle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä tiiviin perehdytyksen.

Olemme savuton sairaala. Työ on jaksotyötä ja työaika on 38,25 h/vko.

Mainitse työhakemuksessasi mille osastolle ensisijaisesti haet.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät