Hyppää sisältöön

Lähihoitaja kesäsijaisuus, Kotihoito Portsa

Kiinnostaako kesätyö Turun Portsan kotihoidossa?

Jos pidät monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä, niin työ kotihoidossa on juuri sinua varten. Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta tiiviisti muun tiimin kanssa yhteistyössä. Perehdytys tehtävään suunnitellaan tarpeidesi mukaan, kokemusta kotihoidosta ei tarvitse olla ennestään.

Toimistomme sijaitsee uuden Kirstinpuiston asuinalueen laidalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä on eduksi ajokortti ja auto, mutta polkupyörällä ja kävellenkin pärjää. Haemme nyt joukkoomme uutta innokasta ammattilaista tai alan opiskelijaa vakituisen henkilökunnan lomia sijaistamaan. Portsan kotihoito on iloinen, eläväinen, avoin sekä avulias työyhteisö. Meillä saat tukea ja neuvoa sekä ammattitaitoasi arvostetaan. Portsassa on hyvin sitoutunut työyhteisö, johon on helppo päästä osaksi. Meillä työtä tehdään innostuneesti ja asiakaslähtöisesti.

Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon toteuttaminen sekä haavahoidot, pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Työskentelemme 2-vuorossa klo 7-21:30 välillä ja pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun. Työn aloitusajankohta ja lopetus on sovittavissa erikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Hoitoalan opiskelijat huomioidaan myös.

Eduksi luemme LOVe-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Jos innostuit, soittele, niin sovitaan haastatteluaika!