Hyppää sisältöön

Lähihoitaja/Hoitoapulainen, Merituulikoti Uki

Tervetuloa meille kesätöihin! Haemme Merituulikotiin lähihoitajia ja hoitoapulaisia sekä alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin kesän ajalle.

Merituulikoti on 24-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ikäihmisille hoitoa- ja huolenpitoa kodinomaisessa ympäristössä. Merituulikodissa on kaksi asumisyksikköä: Valkama (12 pitkäaikaista tehostetun palveluasumisen paikkaa) ja Suvanto (12 tehostetun palveluasumisen paikkaa erityistä tukea tarvitseville muistisairaille asukkaille).

Työ pitää sisällään asukkaiden perushoidon ja arkisten toimintojen tarjoamisen lisäksi viriketoimintaa. Toivomme kesätyöntekijöiltä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asukaslähtöistä työotetta. Arvostamme aitoa kiinnostusta vanhustyöhön ja kykyä luoda asukkaiden arkeen mielekkyyttä. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luottamus, rohkeus, tavoitteellisuus sekä yhteisöllisyys.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat.
Kelpoisuusvaatimuksena hoitoapulaisen tehtävään on soveltuva koulutus tai työkokemus.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja katsotaan yhdessä mikä sijaisuusjakso sinulle sopii parhaiten.
Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Noudatamme tartuntalain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotesuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.