Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Almahemmet Kemiönsaareen

Tule työskentelemään meidän kanssa Almakotiin!

Työskentelemme moniammatillisessa työtiimissä tehostetussa asumisyksikössä Kemiön keskustassa. Työtiiminä olemme joustavia, huomaavaisia, kollegiaalisia, aloitekykyisiä ja meidän työyhteisö on hyvä. Tavoitteemme on kehitys ja parannus, joten uudet ajatukset ja ideat ovat aina tervetulleita.

Oletko sinä uusi kollegamme joka haluaa antaa meidän ikäihmisille turvallisen ja arvokkaan arjen? Almakodissa asuu noin 26 asukasta vaihtelevalla toimintakyvyllä ja erilaisilla hoitotarpeilla. Työtiimimme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, kodinhoitajia, hoiva-avustajia, virikeohjaaja ja laitoshuoltajia. Teemme hyvää yhteistyötä mm. lääkäreiden, fysioterapeuttien, Punaisen Ristin ystävien ja muiden hoitoyksiköiden kanssa kunnan alueella.

Odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön ja positiivista työasennetta. Päivittäisiin työtehtäviimme kuuluu mm. hyvä perushoito, lääkehoito, kuntoutusta, haavahoitoa, läheisten kanssa yhteistyö, erilaisia toimintoja ikäihmisille ja saattohoito. Työ vaatii sinulta empaattisuutta ja luotettavuutta.

Tulevaan työpaikkaasi voit tutusta ja seurata toimintaa Instagramissa @serviceboendet_almahemmet.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen erinomainen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä tai tyydyttävä taito.
LOVE; LOP ja PKV. Näitä voi myös suorittaa meillä koeajan aikana.
Toistaiseksi voimassa olevissa työsuhteissa koeaika on 6 kuukautta.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.