Hyppää sisältöön

Lähihoitaja/alan opiskelija, Kartanokoti Yläne

Haemme lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa sijaisuuteen Kartanokotiin Yläneelle. Sijaisuus on ajalla 20.3.2023 – 31.8.2023.

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Varsinais-Suomen Hyvinvointialueelle ikääntyneiden ympärivuorokautisessa palveluasumisessa.

Kartanokoti, Yläneen kirkonkylässä tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asiakkaille. Työtämme ohjaavat vahvasti ihmislähtöiset arvot, yksilöllisyys, voimavarojen tukeminen, osallisuus ja yhteisöllisyys. Tarjoamme sinulle mukavan ja eteenpäin suuntaavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi.

Lähihoitajan tehtäviisi kuuluvat asiakkaan hoito- ja hoivatyön käytännön suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajamme tekevät myös paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi, joten pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvien ja moninaisten asiakastarpeiden mukaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Sijaisuuteen voivat hakea myös loppuvaiheessa opintojaan olevat alan opiskelijat. Työskentelemme kolmessa vuorossa.

Etsimme joukkoomme vanhustyötä täydellä sydämellä tekevää, kehittämismyönteistä ja iloista työkaveria, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.