Hyppää sisältöön

Lähihoitaja, Aftonro Iniö

Iniössä Turunmaan saaristossa sijaitseva Aftonro hakee lähihoitajia vakituiseen työsuhteisiin.

Aftonro on pieni, 8-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoidamme myös asiakkaita kotihoidossa. Työskentelemme kuntouttavaa työtapaa käyttäen. Aftonro sijaitsee Iniössä, kauniissa Turunmaan saaristossa. Aftonro tarjoaa sinulle monipuolisen työn vanhustenhuollon tiimissämme. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa ja asiakkaan hyvinvointia kunnioittamalla.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Aikaisempi kokemus hoitotyöstä tai vanhustenhuollosta sekä muistisairauksien tuntemus luetaan ansioksi. Valitun tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika neljä kuukautta.

Arvostamme joustavuutta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Työ on vuorotyötä.

Jos tarvitset apua asunnon löytämisessä paikkakunnalta, yritämme auttaa siinä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.