Hyppää sisältöön

Lähi-/sairaanhoitaja, Tyks Uusikaupunki os. 1

Hei sinä vastavalmistunut tai jo kokemusta omaava konkari; etsitkö mukavaa työyksikköä? Tartu haasteeseen ja tule osaksi meidän tiimiä. Haemme iloiseen tiimiimme ammattilaisia Tyks sairaalapalveluiden osasto 1:lle Uuteenkaupunkiin. Etsimme sairaanhoitajia, sairaanhoidon opiskelijoita (opintopisteet 140) sekä lähihoitajia. Pääset mukaan toteuttamaan työtäsi pitkää kuntoutusta vaativien potilaiden hoitoon (avh), saattohoitopotilaiden hoitotyöhön sekä leikkauksista toipuvien potilaiden hoitoon.

Hoitajana vastaat omalta osaltasi potilaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta vuodeosastolla. Hoitotyötä toteutetaan kuntouttavalla työotteella ammatillisessa tiimissä mm. lääkärin, fysioterapeutin, kuntohoitajan, sosiaalihoitajan sekä kollegoiden kanssa potilaiden parhaaksi. Meillä pääset mukaan mielenkiintoiseen, energiseen ja toimintaansa kehittävään työyhteisöön.

Tehtävänkuva on laaja ja opit joka päivä uutta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi ja vahvistamaan osaamistasi myös jatkossa. Työ on tiimityötä. Osastolla on potilaspaikkoja nyt 20. Osasto on jaettu moduuleihin, joissa työskennellään työpareina. Hoitajana otat vastuun oman moduulisi potilaista. Huolehdit vuorossa potilaiden lääke- ja perushoidosta sekä kuntotuksesta. Työ on sopivasti haastavaa, mutta yksin sinun ei tarvitse pärjätä, sillä saat aina apua kokeneelta kollegalta sekä oman moduulisi työparista. Työtä tehdään aamu-, ilta- ja yövuoroissa.

Työyhteisömme toivovat sinulta hyviä yhteistyötaitoja työn sujuvuuden takaamiseksi, erinomaista organisointikykyä, joustavaa työskentelytapaa sekä kehittämismyönteisyyttä. Nämä taidot auttavat sinua onnistumaan tässä työssä. Tärkeää kuitenkin on, että haluat olla sydämelläsi mukana antamassa potilaillemme parasta mahdollista hoitoa.

Haluamme tarjota mahdollisuuden työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Tämä mahdollistetaan autonomisen työvuorosuunnittelun myötä.

Toimimme keskeisten arvojen mukaisesti ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.

Jos tunnistit itsesi tästä työhakemuksen kuvasta ja haluat liittyä humoristiseen joukkoomme, täytä hakemus Kuntarekryssä pikaisesti. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ja kysyä lisää.

Kelpoisuusvaatimukset

Lähihoitaja: Sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.
Sairaanhoitaja: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus (tai opiskelija, jolla väh. 140 op)

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.