Hyppää sisältöön

Lähi/sairaanhoitaja kesätyö, Varsinais-Suomi

Haluaisitko viettää elämäsi kesän huippuseurassa?

Lähi- ja sairaanhoitaja tai alan opiskelija, tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä Tyks sairaalapalveluiden yleislääketieteen ja kuntoutuksen tulosalueelle; Kaarinaan, Lietoon, Loimaalle, Paimioon tai Pöytyälle!

Jos sinua kiinnostaa mielenkiintoinen ja monipuolinen työ, niin tule mukaan sairaalaosaston tai kotisairaalan mahtavaan ja osaavaan moniammatilliseen työyhteisöön. Haemme joukkoomme juuri sinua!

Pääset toteuttamaan hoitajan taitojasi monipuolisesti, sekä oppimaan uutta! Kesätyön aluksi saat perehdytyksen työtehtäviin. Työvuorosuunnittelussa huomioimme työvuorotoiveesi.

Varsinais-Suomen terveyskeskuksien vuodeosastot, kotisairaalat ja palliatiivinen keskus siirtyivät hyvinvointialueella Tyks sairaalapalveluiden tulosalueelle 1.1.2023. Uudessa yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalveluiden tulosryhmässä toimii lähes tuhat ammattilaista neljällä eri palvelualueella (läntinen, keskinen, itäinen ja palliatiivinen keskus). Moniammatillisissa osastopalveluissa toimii 26 osastoa ja 13 kotisairaalaa.

Tule mukaan uudistamaan ja kehittämään kanssamme vuodeosasto- tai kotisairaalahoitoa tarvitsevien potilaiden palvelupolkua niin, että kuntouttavat ja palliatiiviset hoitomenetelmät ovat osa kaikkien potilaiden hoitoa ja hoito koko maakunnassa yhdenvertaista.

Sairaalapalvelut

Toimintamme on akuuttia, potilaat ohjautuvat osastoille terveyskeskuslääkärien vastaanotoilta, päivystyksestä ja jatkohoitona erikoissairaanhoidosta. Osastoilla hoidetaan ja kuntoutetaan mm. geriatrisia, neurologisia, sisätautisia, traumatologisia ja ortopedisiä potilaita, sekä myös työikäisiä. Saattohoito on myös osana työtämme. Työ osastoilla on kolmivuorotyötä.

Kotisairaala

Keskisen-alueen toimintaan kuuluvat myös kotisairaalahoidon palvelut. Kotisairaalassa hoidetaan potilaita, jotka ovat pääosin infektio- ja saattohoitopotilaita. Hoito on sairaalahoitotasoista kotiin vietävää palvelua. Työ on itsenäistä ja perehdytyksen jälkeen pääsee työskentelemään itsenäisesti, mutta myös tiimin tuki on käytettävissä.

Kotisairaalassa työskentely edellyttää sairaanhoitajan pätevyyttä. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa. B-ajokortti on työssä välttämätön.

Kesätyöntekijältä toivotaan innostusta hoitotyöhön, uuden oppimiseen, sekä taitoa toimia yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Työvuoroissa sinulla on aina kollega tukenasi. Jos sinulla ei ole vielä voimassa olevaa Love-lupaa, voit suorittaa sen meillä!

Laitathan hakulomakkeeseen tiedoksi, millä osastolla erityisesti haluaisit työskennellä. Ole meihin rohkeasti yhteydessä ja kysy tarvittaessa lisätietoja!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Yhteystiedot:

Lieto Tyks: Katri-Anna Kankare, 040 632 5741 katri-anna.kankare@varha.fi Aoh, Mervi Leppä, 040 652 2297 mervi.leppa@varha.fi
Kaarina Tyks: Kirsi Telén /osasto 1 040 5408911 kirsi.telen@varha.fi Aoh, Liis Hussu / osasto 1, 040 6627572 liis.hussu@varha.fi Oh, Anniina Tolonen /osasto 2, 050 3145264 anniina.tolonen@vaha.fi Aoh, Tiia Kestilä / osasto 2, 040 626 5505 tiia.kestila@varha.fi
Paimio-Sauvo Tyks: Päivi Ström-Valo, 02 4746362 paivi.strom-valo@varha.fi Aoh, Heidi Holmqvist, 02 4746325 heidi.holmqvist@varha.fi
Loimaa Tyks: Erja Anttila / os. B1, 050 5944995 erja.anttila@varha.fi Oh, Soile Norri / os. B2, 050 4640569 soile.norri@varha.fi
Pöytyä Tyks: Tarja Pajula, 050 5945846 tarja.pajula@varha.fi Aoh, Maarit Tuomisto, 050 5945846 maarit.tuomisto@varha.fi