Hyppää sisältöön

Laboratoriohoitaja, Tyks Laboratoriot

Tyks Laboratorioilla on haku päällä!

Tarjoamme bioanalyytikoille ja bioanalyytikko-opiskelijoille eripituisia kesäsijaisuuksia eri puolella Varsinais-Suomea. Varhan myötä vaihtoehtoja on entistä enemmän, mistä valita! Huomioimme näytteenottotehtäviin myös lähi- tai sairaanhoitajataustaiset hakijat sekä 1. ja 2. lukuvuoden lääketieteen opiskelijat.

Tyks Laboratoriot tarjoaa mahdollisuuden kehittää näytteenotto- ja asiakaspalvelutaitoja ja vahvistamaan jo opittuja laboratorioalan taitoja neljällä palvelualueella (Kliininen kemia, Kliininen mikrobiologia, Patologia ja Genomiikka).

Neljäkymmentä toimipistettä ympäri Varsinais-Suomen tarjoaa laadukasta näytteenottotoimintaa ja myös työntekijälleen mahdollisuuden valita usean eri toimipisteen väliltä. Sopiiko sulle paremmin päivä- vai vuorotyö, pienempi vai isompi työyksikkö? Jos keikkailu sijaisuuden jälkeen, vaikka opintojen ohella innostaa, on se myös mahdollista.

Jos kiinnostuksesi heräsi, otathan meihin yhteyttä, niin kerromme lisää työskentelymahdollisuuksista Tyks Laboratorioissa.
Työpaikkojamme haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.